Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Efsane polis sahalara döndü

Türkiye’nin birçok ilinde görev yapmış, Organize Suçlar Araştırma, Güvenlik ve Çocuk Büro Amirliğinde bir çok başarılı operasyona imza atmış Fikret Bayar sahalara döndü.

1993 yıllarında Fikret Bayar,ilçede göreve başladığı dönemde, ekip arkadaşlarıyla bir çok olayda başarılı operasyonlara imza attı.İlçede kendisini kısa zamanda sevdiren Efsane Polis Bayar,5 yıl içinde Bafralıların ilgisini kazandı.

Ekip arkadaşlarıyla birçok başarılı operasyonlarda bulunan Bayar, yıllar sonra kaldığı yerden tekrar başladı. Bafra’ya dönen ‘Efsane polis’ lakabıyla anılan polis memuru Fikret Bayar’ın Bafra’ya döndükten sonra bilgi ve tecrübesi ile hem Bafra’ya hizmet etmeye hem de ekibinde bulunan polis arkadaşlarına yaşı ve tecrübesi ile örnek olmaya devam ediyor.

Bizde kendisine ve beraberindeki meslektaşlarına başarılarının devamını diliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Fikret BayarSamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semih 1 yıl önce

Gariban babası 10 numara adamdır , görevinde başarılar dilerim .

Avatar
Mahmut Yılmaz 1 yıl önce

Çok profesyonel çalışan ve çalışkan olamasi ile tanınan işlerini lafta değil icraatta gösteren bir polistir kendisi.Allah ayağına taş degdirmesin