Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Genç Bilşimcilerden Ziyaret
 Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı Mezunları İle Buluşuyor.

Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanından mezun olan öğrenciler bölümlerini ziyaret Matadorbet ettiler.

Bilişim Teknolojileri alanından 3 sene önce mezun olan Erkam Yalçın Düzce Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde, Furkan UNCU ise Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okumaktalar. Öğrencilere ufuk açmak ve vizyon kazandırmak amacıyla okuldan mezun olup üniversite de okuyan ve iş hayatına atılan öğrenciler bölümlerini ziyaret ederek öğrencileri bilgilendiriyorlar.

Erkam YALÇIN geçtiğimiz günlerde Turkcell Geleceği Yazanlar ekibine dahil olmuş ve Bilişim Teknolojileri Alanının önemi bir kez daha ön plana çıkartmıştır. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.