Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Haluk Bülbül, Bizleri terk edenlere, Bafra’yı kurban edemeyiz

AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI HALUK BÜLBÜL MİTİNGDE KONUŞTU.

Bizleri terk edenlere Bafra’yı kurban edemeyiz.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül,Cumhur ittifakının Alpaslan ve Bahçeler Mahallesinde düzenlemiş olduğu mitingde konuştu.

Burada konuşma yapan Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, Türkiye’de partiden istifa edip, başka partilerde başkan adayı, meclis üyesi olup, iktidara karşı ağır ithamlarda bulunup kazanmamızı istemiyorlar.” Dedi.

Parti üyelerine teşekkür konuşmasıyla başlayan Haluk Bülbül,” 10 gün önce MHP’nin genel kurulu vardı. Kurulda değerli Devlet Bahçeli Bey Konuşması’nda, Türkiye yüz yılının kurtarıcı lideri, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizi yalnız bırakamazsın, ” Dedi.

Bülbül,” Bu duruma Alparslan ve Bahçeler Mahallesinden bakmamak lazım. Bu davanın erleri, sahipleri, bu meydanda dolan dava arkadaşları, Cumhurbaşkanımızı ve Cumhur İttifakını yalnız bırakmıyor. Bizlerinde yalnız bırakmayacaklarını.” söyledi.

Ak Parti’de görev alamayan ve başka partilerde aday olanlar hakkında konuşan Haluk Bülbül,” Bizim partimizde Belediye Başkanlığı yapmış, daha öncesinde aday adaylığı baş vurusu yapmış, partimizde meclis üyeliği yapmış, bu gün bizim partimizden aday olmayıp başka partiden aday olan adaylar var. Bir şeye inanıyorsak, erdemli dura biliyorsak, çizgimizi bozmamak gerekir. Sadece Bafra’da değil büyük şehirlerde, İstanbul’da Ak Parti’yi iktidardan düşürmek için çalışanlarlar olduğunu “ ifade etti.

Bunun bir şahsiyetsizliktir diyerek, sözlerine devam eden Haluk Bülbül,” hiçbir zaman iktidar partisine, Ak Parti’ye, bu milletin öz evlatlarına yapmaması gerekir. Çünkü biz düşmanı dışarıda görüyoruz. Bizim içimizdeki arkadaşlarımızın ilkeli olması lazım, sahip çıkması lazım. Biz onları zaman içersinde Belediye Başkanları yaptık. Belediye meclis üyeleri yaptık. İlçe başkanları yaptık. O koltuğu göremedim diyerek, başka partiye geçip, karşıdan ateş ediyorsan, bu insanlığı ve Müslümanlığa sığmaz, gelen koltuk sevdasına, biz Bafra’yı kurban edemeyiz. “ ifadelerini kullandı.
 

Anahtar Kelimeler:
Haluk BülbülBafraAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 1 ay önce

diyene bak sen nereyi terk edip oraya gelmiştin

Avatar
Harun 1 ay önce

gerçekmisinsen bak seçim bitecekte, salladığın insanlarla yüz yüze bakmayacakmısın, ayıp sizin siyasetiniz şurda dursun