Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

MHP’li Başkan Acar Sessizliğini Bozdu

MHP Bafra ilçe teşkilatı olarak yenilikten ve değişimden yana olan Genel Başkan Adaylarının yanında olduğumuz için teşkilatlarının feshedildiğini ifade eden Av. Hüseyin Acar yaptığı açıklamayla şu ifadelere yer verdi; “Bafra İlçe Başkanı olarak 22 Ocak 2012 ve 25 Ocak 2015 tarihli İlçe Kongreleri ile göreve geldik. Mevcut yönetim kurulu olarak da göreve geldiğimiz 25 Ocak 2015 tarihinden itibaren 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere 2 genel seçim yaşadık. Bu seçimler süresince ilçemizde ve bölgemizde partimizin iktidara gelebilmesi için maddi ve manevi olarak elimizden ne geldiyse yaptık. Milletvekili adayı olan arkadaşlarımızın tanıtımını ve parti programlarını anlatmak için gece gündüz çalıştık. 7 Haziran seçimlerinden iktidar şansıda yakaladık.

PKK UZANTISI HDP NİN MECLİSTE GERİSİNDE KALDIK

1 Kasım seçimlerinde partimiz oy kaybına, TBBM’de PKK’nın meclisteki uzantısı HDP’nin gerisinde kaldık. Çözüm süreci ile başlayan ihanet süreci, Büyük Ortadoğu Projesi ile başlayan Arap Baharı süreci ülkemizi içerisinde teröristlerin Ankara’nın kalbini haince bombalayacak kadar çaresiz, dışarıda komşularımız ile her an savaşacakmış gibi sıkıntılı bir sürece sokmuştur. Bu beceriksiz iktidarın bahanesi hazırdır. Kandırıldık, bu sürece birilerinin dur demesi gerekir. Muhalefette kalmak istemiyoruz. Türk Milliyetçilerine bu ülkenin ihtiyacı var, halkımızın sorunlarına çözüm üretecek projelere ihtiyacımız var. Bizler gelişim ve değişimden yanayız. Partimizin iktidara, ülkemizi feraha taşıyacak yönetim anlayışından yanayız.MHP mensupları ve Türk halkı gelinen bu süreçte mevcut iktidardan rahatsız ve de yeni bir çıkış yolu aramaktadır. MHP’nin en etkili organı olan genel kurul delegeleri kurultay amaçlı olarak kanun ve parti tüzüğüne istinaden mahkemeye müracaatla milliyetçi camianın meşveretini siyasi parti olarak MHP’li bir iktidarı gerçekleştirmek üzere gelişimci, özel bağlı değişimci genel başkan adayları ve kadroları ile harekete geçmiştir.

ÜLKÜCÜ BİR DURUŞ SERĞİLİYECEĞİZ


Bizlerde Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın’a, genel başkan adaylarına desteğimizi gelişiminden öze bağlı değişiminden yana olduğumuzu, yapılacak bir kurultay ile çıkacak sonuç ne olursa olsun partimize bağlı kalacak ülkücü bir duruş sergileyeceğiz. Bizler ülkemizin ve Bahsegel partimizin geleceğini düşündüğümüz için seçimli kurultay sürecini başlattık.

BİZ PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIMAK İSTEĞİMİZ İÇİN FES EDİLDİK

Görev yaptığımız sürece teşkilat olarak seçim süreçlerinde ve görevimiz süresince partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık ama ne yazık ki biz başarısızlığımızdan dolayı değil görevden alınan il teşkilatlarımız gibi partimizi iktidara taşımak için olağan üstü kurultayın toplanmasına destek verdiğimizden teşkilatımız fes edildi. Biz görev süremiz boyunca MHP’ye yakışır bir şekilde görev yapmanın huzuru ve ferahı içerisindeyiz. Biz inanıyoruz ki seçim süreci bize inşallah hedeflerimizden alı koyamayacaktır. MHP’yi iktidara taşıyacaktır.”






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.