Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Samsun'da kadınlar için spor merkezi projesi

5 Yıllık dönemde başta altyapı olmak üzere ilçedeki pek çok sorunun çözümüne yönelik hizmetleri ilçeye sunan Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, 2024-2029 dönemi projeleri de toplumun her kesimine hitap ediyor.

Başkan Kılıç, yeni dönemde 7’den 70’e tüm Bafralılarınsporla buluşmasını önemsediklerini belirterek, kadınlarındabu sürece dahil edilerek “Kadınlar Spor Merkezi” projesinin kısa sürede hizmete geçirileceği müjdesini verdi.

Geride kalan 5 yıllık süreçte ilçede yaşamını idame ettiren kadınlara yönelik “Kadınlar Sağlıklı Yaşam Etkinliği” gibi çeşitli uygulamalarla destek sağlama gayretinde olduklarını hatırlatan Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda;

“Kadınlarımızın daha profesyonel ortamda sportif etkinliklerini yerine getirebilmesine yönelik Kadınlar Spor Merkezi Projemizi hazırladık.Projemizin herhangi bir alt yapı sorunu yok.Allah nasip ederse yeni dönemde çok kısa süre içerisinde kadınların hizmetine sunacağız.

Bafra Kültür ve Sanat Merkezi binası içerisinde yapımı planlanan projemizde Bafralı kadın hemşehrilerimizin istek ve taleplerini dikkate alarak adımlarımızı attık ve ilçemize kadınlar için spor merkezi inşa etmek için fizibilite çalışmalarına geçtik.

Ayrıca Kültür Merkezi içerisinde spor yapmanın yanı sıra atölyeler, kadın hemşehrilerimizin el emeğiyle ürettikleri ürünleri teşhir edebilecekleri ve satış yapabilecekleri alanları da inşa oluşturmayı planlamaktayız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.