Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Samsun’da silahla bir kişinin öldüğü olayda 4 kişiye adli kontrol şartı verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde 1 kişinin silahla öldürüldüğü, 3 kişinin yaralandığı, silahlı kavgayla ilgili adliyeye çıkarılan 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bafra Jandarma Komutanlığı ekipleri, Dededağı Mahallesi'nde 19 Kasım’da kahvehanede çıkan silahlı kavgada, 3 kişinin yaralandığı, Yaşar Doğan’ın öldüğü olayla ilgili, N.E., S.D.,İ.D. İle E.D. geniş güvenlik önlemleriyle mahkemeye sevk edildi.

Silahlı saldırıda 3 kişinin yaralandığı, Yaşar Doğan’ın ölümü ile ilgili, N.E., S.D.,İ.D.’nin olay yerinde “delil kaybetme ve suç aletleri saklama suçlarından,” Silahlı saldırı sonucu ölen Yaşar Doğan’ın kardeşi E.D.'nin hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Bafra Adliyesi’nde görülen duruşmada, 4 kişi çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ne olmuştu, Dededağı Mahallesi köy yolu üzerinde bulunan kahvehanede, 19 Kasım'da aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Emrah D. ile Burhan B. tartışmış, yakınlarının da karışmasıyla silahlı kavgaya dönüşen olayda, Yaşar Doğan, Emrah D, Erdal D. ve Burhan B. yaralanmıştı. Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yaşar Doğan, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Yaralılardan E.D.'nin hastanede tedavisi devam ediyordu. Silahlı saldırı yaptıkları şüphelisi ile adliyeye çıkarılan Emrah D.,, Burhan B.,Doğukan G. ile Sefa B. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.