Öne Çıkanlar Güncel Özlem Maraş
banner798

Saral, engelleri aşmak için görev istiyoruz

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, iş dünyasına ziyaretleri devam ederken, engellerin de sıkıntılarını dinlemeyi ihmal etmedi.

İlgi ile karşılaşan, samimi sohbet havasında geçen, ziyaretlerde Ufuk Saral; “  21 Mart Pazar günü gerçekleşen mali ve yerel yönetim seçimleri hakkında istişareler yaptık. Bafra'da iş dünyasının beklentilerini iyi analiz ediyoruz. İş insanlarımızı can kulağıyla dinledim. Fikirlerini aday olduğumda değerlendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bafra Siyasetini konuştuk, inşallah Bafra'nın hak ettiği imajını ve vizyonu bölge adına tekrar kazandıracaklarını” anlattı.

Bafra Görme Engelliler Derneği ziyareti sırasında ise Ufuk Saral şu ifadeleri yer verdi,” Bafra’da yaşadığını kaldırım sorunlarını takip ediyorum. Öncelikle Bafra trafik sorununu kent konseyi kurarak çözmeliyiz. Yaşadığınız zorlukları çok iyi biliyorum. Çünkü bizlerde sizler gibi engelli adayıyız. Yanlış yapılan parklar kaldırıma çekilen araçlar ile tezgâhlarla yollarının kapatılmasının önüne geçmek için, sosyal projeler geliştireceğiz. Engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak adına var gücümüzle geçmiş dönem başkanlarımızla fikir alış verişi ile çalışmalar başlatacağız, Onun için engelleri aşmak için görev istedikleri” şeklinde konuştu.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral ziyaretlerinde, Elifli Özel Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Can-ay Tekstil sahibi Aydın Başhan, Asım İnşaat ve Özel OSB sahibi Asım Celal Usta ve MES Kalıp Plastik Makine AŞ. Sahibi Mehmet Selim, Ayna Kadın Hayatını Destekleme ve Sivil Toplumu Derneği Başkanı Önceki Dönem Ak Parti Samsun Büyükşehir ve Bafra Meclis Üyesi İnci Varış ile Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül ve yönetimini makamında ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.