Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

SARAL`dan Öğretmenlere özel ziyaret
AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı Ufuk SARAL öğretmenler günü vesilesi ile Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Emekli Bafra lisesi Müdürü Abdulkadir AYGÜN`ü, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Emekli Müdürü Reha SERTKAYA ve İkizpınar İlköğretim Okulu emekli Hasan ALEMİSOĞLU`nu ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Başkan aday adayı Ufuk SARAL ziyaretlerinde şu ifadelere yer verdi;

Saral “Öğretmenlerimiz, bu ülkenin geleceğinin teminatlarıdır. En kutsal mesleği ifa ediyorlar. Onlarla ne kadar övünsek, onlara ne kadar saygı, sevgi göstersek azdır. Hakları ödenmez." dedi.

Sevgili Öğretmenlerimiz; Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu şeref ve şan dolu günlerde, ülkemizi nice yüzyıllara ulaştıracak olan sizlersiniz. Sizler gibi yetişecek atama bekleyen mezun öğrencilerimiz, öğretmen adaylarımız inşallah ilgili bakanlığımızın kontrolünde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sistemdeki ihtiyaca göre verdiği talimatlar ve müjdelerle inşallah atanacaklardır."

Cumhuriyetimizin öngördüğü fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür, geleceğin teminatı olan kuşaklar yetiştirme görevini başarıyla, itinayla ve özveriyle gerçekleştiren tüm eğitimcilerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor ve Bu vesileyle Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum”dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.