Öne Çıkanlar Ömür Alverdi canlı müzik
banner798

Şükrü Neiş farkını gösterdi

Bafra’nın ortak adayı Bafra’mızın başkanı anlayışıyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi Bafra belediye başkan adayı Şükrü Neiş önce Ankara'da Merhum Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarlarını ziyaret ederek duayla yad etti.

Daha sonra Bafra şehitliğini, anne ve babası, başta Hasan aslan, Ali kale, Mahmut barutçu olmak üzere eski belediye başkanları, kendisini. Kur’an öğretmeni olan MHP eski il genel meclis üyesi hafız Sami Kaşıkçı, Çetin Ertuğrul Dereci, kimsesizler mezarlığı ile şehitlik dışında şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek dualarla yad etti.

Şükrü Neiş daha sonra Bafra ve Samsun Büyükşehir belediye eski başkanı Zihni Şahini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Şükrü Neiş yaptığı açıklamada,” eski belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğim ve Bafra için istişarelerde bulunacağını Ayrıca tüm partilerin belediye başkan adaylarını davet ederek kabul edeceklerine samimiyetle inandığı bir yemekte buluşup istişare etmek istiyorum. Her şey Bafra için anlayışı ile hareket edeceğim. Bu bir Bafra’ya bir hizmet yarışıdır.” Dedi.

Bafra’nın ortak adayı Şükrü Neiş, Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Ömer Özenin de katılımlarıyla Bafra kaymakamı Cevdet Ertürkmen, şehit aileleri ve gaziler derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 3 ay önce

20 seneli̇k ak partli̇yi̇m hami̇de oy veri̇rsem eli̇m kırılsın sonuna kadar şükrü neiş adam düzgün adam kardeşim

Avatar
Numan 3 ay önce

hayırlı olsıun başkanım bafrada milli selamet şükrü başkanla bulacak