Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş Bafra'da konuştu

Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Bafra’da Kemalpaşa Mahallesi ile Gaziosman Paşa Mahallesi’nde vatandaşlara seslendi.

AK Parti Samsun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş, Bafra’da yaptığı konuşmasında, “Ak Parti söylüyorsa yapar, başka bir parti söylüyorsa soru işareti.” Dedi.

Mehmet Muş," Bu kalabalık gösteriyor ki, 3 gün sonra yapılacak olan seçimlerin zaferle sonuçlanacağını gösteriyor. Vakit çabuk geçiyor sizlerin iradesi ile üstesinden gelemeyeceğimiz aşamayacağımız hiçbir sorun yok. Hamit Başkan tertemiz dürüst bir başkan, elindeki imkanlarla mucizeler yapmış bir başkanımız. Bu yapılan çalışmalar sizlerin vermiş olduğu vergilerle oluyor. Bu koltuğu oturacak kişinin bu kaynağı iyi kullanması gerekir. Bunun örneği işte burada var. “ dedi.

Milletvekil Mehmet Muş,” Bafra’nın uzun yıllar sorunu olan, içme suyu ve yağmur suyu, hemde kanalizasyon çalışmalarının 1,5 ay önce buraya gelerek, açılışını yapmıştık. Bu çalışmaları Mustafa Demir başkanımızla beraber, ilçe başkanımız Hamit Kılıç ile çok kısa sürede yaptılar, bu proje ile Bafra’nın 100 yılda daha alt yapı ile ilgili sorunu olmayacağını.” belirtti.

Bu projelerin birliktelikle olduğunu söyleyen Mehmet Muş, "Bir çok vaatler söyleniyor, bakıyorsunuz 5 yıl içerisinde hiç biri gerçekleşmiyor. Kimin ne söylediğine iyi bakmanız lazım. Önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söylene bakarım kim diye, Ak Parti söylüyorsa yapar, başka bir parti söylüyorsa soru işareti.” Dedi.

Yapamayacağımız hiçbir vaati insanlara söylemeyeklerini belirten Mehmet Muş," İnsanları aldatmayacağız. Ak Parti’de 2005 yılından bu güne farklı görevlerde bulundum. Hamit Başkanın  işi tutuşunu gördüm. Rahat bir şekilde Hamit Kılıç başkanımıza oy vere bilirsiniz. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Halit Doğan Başkanımızı gösterdik, ona da sizlerden destek istiyoruz. Samsun’un çocuğu, sizin kardeşiniz olarak Halit Doğan yola çıktı. Biz kendisine destek çıkacağız, ikiside bir birine yakın, hem Halit hem Hamit Başkanı da destekleyeceğiz. 1 Nisan’dan ihtibaren Mustafa Demir başkanın bıraktığı yerden devam edeceğiz.” Söyledi.

Ayrıca Mehmet Muş, "Samsun’u sanayi kenti yapmak istiyoruz, Samsun’da şuanda 4 tane sanayi bölgesi var. Terme, Tekkeköy, Vezirköprü ve Havza sanayi bölgesi olarak 10 bin 500 dekar, yapımı ve projeleri tamam eden bu organize sanayi bölgelerini bitirmek istiyoruz. Üretimi arıtırdığımız zaman Bafra’da tedarik sağlayacak. Samsun’da ekonomi topyekün ileriye gidecek. Bir diğer konu tarıma dayalı sulama kanalları , Bafra’nın geçmişi tarıma dayalı olduğu için bu sulama kanalları önemli Samsun’un diğer ilçelerinde de su kanal çalışmaları olacak. İşte bunları da 2028’e kadar tamamlamak istiyoruz. Güneş var su da oldu mu diğer bölgelerde 2’inci bir ürün almaya çalışacağız. Tüm projelerin hayata geçmesi için desteklerinizi bekliyoruz. “ şeklinde konuştu.

Mitinge katılanlar arasında, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Önceki Dönem Ticaret Bakanı, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet Muş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.