Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Ticaret Bakanı Muş ilçe teşkilatına seslendi

Samsun'dan AK Parti milletvekili adayı olan Muş, Bafra ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığına gelerek, sırasıyla, seçim koordinasyon merkezi, esnaf ziyareti, oda başkanlıkları ziyaretleri ve köy ziyaretleri yapacak.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş,”Bu gün Bafra’dayız, teşkilatlarımız birlikte, Bafra’da yoğun bir program icra edeceğiz, sizlerle birlikte çalışmalarımıza başlayacağız. Allah gayretlerimizi artırsın çalışmalarımızı bereketlendirsin, inşallah 14 Mayıs’ta güzel bir netice ile hem Bafra’dan hem Samsun’dan hem Türkiye’den sandıkların içersinden Cumhurbaşkanımız ve partimiz çıksın. Değerli arkadaşlar şunu sakın unutmayalım, Allah gayretleri zayi etmez, bizim görevimiz gücümüzün yetince, elimizden geldiğince ama en fazlasını maksimum yapıp ver hep bizden deyip tevekkül ondan sonra tevfik Allah’tan, ama biz bireyler olarak, teşkilat mensupları olarak adele olarak üzerimize düşen sorumluluğu bir hakkın yerine getirmemiz lazım ki, netice güzel olsun.” Dedi.

Samsun’dan AK Parti milletvekili adayı olan Mehmet Muş, “Tabi bu konuların hepsine sizlerde muhafızsınız uğraştığımız işler yapmak istediğimiz, ülkenin gelecek hedefleri bu bir mücadele değerli arkadaşlar, Ak Parti’nin güçlü teşkilatlarından geliyorum. Bizim buradaki teşkilatımızın gücü gayreti, emeği, sadıklardan çıkaracağımız oy, bizi parlamentoda Cumhurbaşkanlığında o kadar güçlü kılacaktır. Ak Parti’nin bir özelliği vardır. Aldığı oy oranın hep üzerine koyarak gelmiştir, biz geçen sene Bafra’da aldığımız oyun üzerine koyarak bu seçimlerde çıkmamız lazım. Teşkilatımızın her bir bireyi bizim için kıymetli, değerli her bir arkadaşımız bizim için önemli, şuan aktif bir görev vardır, ben yoktur.” Sözlerine ekledi.

Bakan Muş,” Çünkü biliyorsunuz bu bayrak yarışı, bizim oturduğumu masada geçmiş dönem ilçe başkanlarımız var, mevcut ilçe başkanımız da var. Dolayısıyla mutlaka burada da vardır. Bir noktadan sonra, o bayrağı verecek o başka bir görev yapacak, yada çalışmalara katılacak. Dolayısıyla teşkilatlarda bir görevimiz ise şimdiye kadar görev yapmış olan bütün teşkilat mensuplarımızı çalışmalarımızın içerisine dahil etmektir. O gelmesin, bu gelmesin diye bir şey söyleyemeyiz. Her bir arkadaşımızı arayacağız. Kim kimi tanıyorsa, biliyorsa onlar bir kere teşkilat bir disiplin içerisinde zaten kazandıracaktır. Üyesi olarak bizimde bu noktada gayretimiz varsa onu ortaya koymamız lazım. Teşkilatçılık bunu gerektirir, bir beraberlik bunu gerektirir.Efendim biz Bafra’da iyi oy alıyoruz, daha iyisini almamız gerekir değerli arkadaşlar iyinin limiti yok bu gün iyi dediğimiz yarın üzerine koyarsanız üzerine koyduğunuz zaman daha iyi olur. “ şeklinde konuştu.

Programa AK Parti Samsun milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Fuat Köktaş, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile milletvekili adayları katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet Muş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.