Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Ufuk Saral'ın Partililere mesajı var

UFUK SARAL'IN PARTİLİLERE BİR MESAJI VAR

sevgi ve saygı değer hemşerilerim
AK Parti ailesinde çıkmış olduğum aday adaylığı sürecinde ‘Bafra’da Siyaseti Bilen Birisi Var’ diyerek Aday adayı gibi değil Aday gibi sahada çalışmalarımı sürdürdüm ve sürdürmeye devam edeceğim.

Partimizin Kurucu Üyeleri ve kanaat önderlerine, Bafra’mızın Odaları, Kooperatifleri ve Derneklerine Aday Adaylığım sürecinde 14 günde tam 82 noktaya ziyarette bulundum. Partimizin çok değerli İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları, Büyükşehir Meclis Üyeleri, İlçe Meclis Üyeleri’ni şahsen ziyaret ederek ve arayarak bizzat tanışmak ve kendimi tanıtmak için görüştüm.

Yapmış olduğum ziyaretlerde beni tanımayan daha önce tanışmadığım kimse olmadı.

Partimizin hiyerarşi ve silsile düzeni ile arayarak yaptığım görüşmelerde tanınırlığımın %90’nın üzerinde olması ve halkta karşılığımın olduğunu görmek ve duymak beni çok gururlandırdı.

Yaptığım her ziyarette ve görüşmede bu kutlu göreve aday olduğumu söylediğimde aldığım geri dönüşlerin çoğunun özeti ‘Tecrübe, Vizyon ve İş Bitirme yeteneği sizde var Başkanım’ oldu ve 200’den fazla arayarak görüştüğüm Hepsi çok değerli, çok özel AK Partili Yol arkadaşlarım, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları, Büyükşehir Meclis Üyeleri, İlçe Meclis Üyeleri şahsıma göstermiş olduğu ilgi, alaka ve samimiyete sevgilerimi, saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.