Öne Çıkanlar Samsun bafra

Vekil Kırcalı Memleketinde Ziyaretlerde


TBMM’nin hafta sonu tatili girmesi nedeniyle Bafra’ya gelen Kırcalı, ilk olarak AK Parti Bafra ilçe başkanlığını ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla beraber oldu. Kırcalı aynı gün davetli olduğu Şervan camiinin açılışı ile Fatih öğrenci yurdunun düzenlediği kermesin açılışına katıldı. Kırcalı daha sonra ise AK parti Bafra ilçe Başkanlığının ilçe danışma toplantısına iştirak etti. Programlarda AK parti Samsun milletvekili Fuat Köktaş, Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin ve AK parti İlçe başkanı Tuncay Yurduseven’ de bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı geçtiğimiz günlerde Yavrusunu hastaneye getirdikten sonra dönüşte Dereköy yakınlarında geçirdiği trafik kazasında vefat eden Gökçe Uçar'ın ailesini ziyaret ettik. Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Hepimizi büyük bir üzüntüye boğan acı bir olay yaşadık. Ailemizi ziyaret ederek Baş sağlığı diledik. RABBİM mekânını cennet etsin. Aynı Kazada yaralanan Sevim Uçar hanımefendi ve yavrumuz Aras Bulut Uçar'a acil şifalar diliyorum. Bu acılar atlatılması zor Kralbet acılardır. Sabırlar diliyorum. Acılarını paylaşıyorum.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.