Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner797

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan`dan Cerattepe Açıklaması

Ak Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Artvin'in Kafkasör Yaylası Cerattepe bölgesindeki bakır madeni işletmesinin 'açık işletme' olmayacağını öne sürdü. Yerin altında yapılacak çalışmanın yerin üstüne zarar vermeyeceğini ileri süren Karaaslan, halkın hassasiyetlerinin kendileri için her şeyden önemli olduğunu söyledi. Ak Parti ve hükümete saldırmak için herkesin ortak hassasiyeti olan 'çevre' sözcüğünü kullandığını söyleyen Karaaslan, "Tek amaçları gündemi değiştirmek olan, dikkat çekmek için de 2 öğün arası açlık grevi yapan siyasilerin desteğini almak ve yeni gündemler oluşturmak en hafif anlamı ile samimiyetsizliktir'' dedi.



Günümüz dünyasında özellikle gelişmiş ülkelerde koruma kullanma dengesi içerisinde tüm bu faaliyetler çevreye zarar vermeden yapılabilmekte olduğunu belirten Çiğdem Karaaslan, "Çevreyle ilgili her türlü tedbiri alarak doğal kaynaklarımızı, yeraltı kaynaklarımızı ülkemizin kullanımına sunmak suretiyle ekonomimize katkı sağlamak mümkündür. Bu ve benzeri faaliyetlerin çok yüksek bir çevre hassasiyeti ile gerçekleştirilebilir. Aksi takdirde en etkili tepkiyi bizim vereceğimizden ve karşısında duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü yaratılanı yaratandan ötürü seven bizler, ezelden çevreciyiz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.