Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner797

Akar'dan Özel ziyaret
banner852
Genelkurmay Başkanı Akar, Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndaki üst düzey eğitimleri izledi.

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Üçüncü Dönem Özel Kuvvetler İhtisas Kursu'nu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin mezuniyet törenine katılarak dereceye giren kursiyerlere diploma verip brövelerini taktı. Orgeneral Akar, mezuniyet töreninden sonra düzenlenen kokteylde kursiyerler ve aileleriyle görüştü. Kursiyerlerin yemin ederek bordo berelerini giydiği 11 Mart günü gerçekleştirilen Casinoslot törende bir konuşma yapan Orgeneral Akar, mezun olan personele başarılar diledi.

Genelkurmay Başkanı Akar, ayrıca Özel Kuvvetler Komutanlığı personelinin kendilerine verilen tüm görevleri büyük bir başarıyla yerine getirmesinden duyduğu memnuniyeti de belirtti. Orgeneral Akar; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin seçkin muharip gücü olan Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda kursiyerlere uluslararası standartlardaki tesis ve parkurlarda verilen üst düzey eğitimleri de izledi. Genelkurmay Başkanı Akar, kuleden muharebe inişini başarıyla tamamlayan personeli tebrik etti.

Anahtar Kelimeler:
Hulusi AkarAsker Ziyareti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876