Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Alacak verecek yüzünden tartışmada polis vuruldu
BAŞAKŞEHİR'de bulunan Dolapdere Sanayi Sitesi'nde, alacak meselesi yüzünden çıkan tartışma sırasında, sivil bir polis silahla bacağından yaralandı.

Olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa T., alacak-verecek meselesi nedeniyle, daha önce çalıştığı soyadı öğrenilemeyen Mehmet adlı kişiye cep telefonuyla tehdit mesajları göndermeye başladı. Bunun üzerine, Mehmet adlı kişi, Mustafa T. ile anlaşmak için kendisini işyerine çağırdı. Bir süre önce ameliyat geçirdiği öğrenilen işyeri sahibi, alacaklı Mustafa T.'yi ikna etmesi amacıyla, kendisini ziyaret etmek için Van'dan gelen sivil trafik polisi damadı Uğur Çakır'ı Sahabet da buluşmaya çağırdı. İşyerine gelen Mustafa T., bir süre işyeri sahibi ve sivil polis memuru Uğur Çakır ile tartıştıktan sonra ayrıldı.

SİLAHIYLA DÖNDÜ

Daha sonra, silahıyla birlikte işyerine dönen Mustafa T., belinden çıkardığı tabancayı Uğur Çakır'ın bacağına doğrultarak ateş etmeye başladı. Bacağına isabet eden kurşunla yere yığılan Çakır ambulansla hastaneye kaldırırken, polis güvenlik şeridi çekerek çevrede önlem aldı. Sivil trafik polisini vuran saldırgan Mustafa T. ise olay yerinden kaçtı. Ancak zanlı kısa süre içinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve Başakşehir Polis Merkezi'ne götürüldü.

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
SamsunHaberIstanbul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.