Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Aliminyum kursu Havza Belediyesi Gençlik Merkezi’ne taşındı
Havza Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezini ziyaret Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile açılan ve devam etmekte olan alüminyum folyo kabartma kursunu ziyaret ederek kursiyerler ve usta öğreticiler ile sohbet ederek çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Tipobet Havza Belediyesi Gençlik Merkezinin 2012 yılında kurulduğunu belirterek "Merkezimiz kurulduğu günden bu güne kadar gençlerimizin hizmetinde oldu. Havza Belediyesi olarak sosyal sorumluluk bilinci altında yapmış olduğumuz çalışmalarda gençlerimiz her zaman önceliğimiz oldu. Bu merkezimde toplumumuzun her kesiminde gencimize Havza Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan kurslar ile sosyal hayat katılma imkanı sağlanmakta. Bunların yanı sıra Havza Belediyespor ile yapmış olduğumuz çalışmalar ile gençlerimizi spora teşvik etmekteyiz" dedi.


Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.