Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nusaybin
banner797

Bafra Belediyesi 3 mahallede 22 kilometre yol çalışması yaptı
 SAMSUN'un Bafra İlçe Belediyesi Fen İşleri ekipleri Fener Mahallesi’nde 10 km, Koruluk Mahallesi’nde 7 km, Sahilkent Mahallesi’nde 5 km olmak üzere ara yollar ve bağlantı yollarında 22 kilometre çakıllama çalışması yaptı. Bu çalışmalar sırasında toplamda bin 500 kamyon kum döküldüğü belirtildi.

Bafra İlçe Belediye Başkanı Ak Partili Zihni Şahin, Fen İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Fener Mahallesi Muhtarı Hüseyin Şeker, Koruluk Mahallesi Muhtarı Ramazan Derebey ve Sahilkent Mahallesi Muhtarı Durmuş Alan bulundu. Muhtarlar, Başkan Şahin’e yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Başkan Şahin burada yaptığı açıklamada çalışmaları yerinden takip ettiklerini belirterek "Yaz döneminde daha çok güneyde yukarıdaki mahallelerimizde çakıllama ve menfez çalışmaları yaptık. Ayrıca heyelan olan yerlerde bakım onarım çalışmalarımızı bitirdik. Bu dönemde de havalar düzeldiğinde çalışmalar yapacağımıza muhtarlarımıza söz vermiştik. Şimdi ise çalışmaları başlattık. İlk çalışmamızı Fener Mahallemizden başlattık.10 km’lik ara yolları ve bağlantı yollarını çakıllama yaparak bitirdik. Venüsbet Ardından Koruluk Mahallemize geçtik burada da toplamda 7 km’lik yolumuzun çakıllamasını yaptık. Şu anda devam eden çalışmamız ise Sahilkent Mahallemizin bağlantı ve ara yollarında devam etmektedir. İnşallah burayı da 1-2 güne tamamlayacağız. Bu mahallelerimize toplamda 1500 kamyon çakıl döktük. Sonrasında ise Kalaycılı, Adaköy ve Karaburç mahallelerimizde ki bozuk olan yollarda çalışma yapacağız" dedi.

Başkan Şahin, açıklamalarına şöyle devam etti: "İlerleyen günlerde bizlerden hizmet bekleyen başta doğu yakasında bulunan mahallelerimiz olmak üzere tüm mahallelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bazı mahalleleriz büyük olduğundan 50-60 km yollara sahip olan mahallelerimiz var buralarda tabi çalışmalarımız uzun sürüyor. Tabii ki bu kolay değil. Ama bizler belediyemizin bütün imkânlarını insanlarımızı rahatlatan hizmetler adına seferber ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Bizler her zaman değerli muhtarlarımla birlikte hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz."









Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.