Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner797

Bafra'da 3 mahalle beton yolla avundu
banner852
Bafra Kaymakamı Halis Aslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam ve daire amirleri ile birlikte ilçeye 70 km uzaklıkta bulunan Karakütük, Sarpın ve Şahinkaya mahallelerinde imece usulü ile yapılan beton yollarda incelemelerde bulunuldular.

Heyeti, mahalle halkı meydanlarda coşkuyla karşıladılar. Bu arada çocuklara bayrak hediye edildi ve çikolata dağıtıldı.

Karakütük, Sarpın ve Şahinkaya Mahalle Muhtarlarıı ortak bir konuşma yaparak, Bafra Kaymakamlığı’na, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne, Bafra Belediyesi’ne ve yardımda bulunan herkese teşekkür ettiler.

Karakütük, Sarpın ve Şahinkaya mahalle ziyaretlerinin sonunda açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ’’Bütünşehir yasası ile birlikte buralarda ilçemizin mahallesi olmuştur. Buralarda merkez mahallelerimiz gibi hizmet beklemektedir. İmkânlar ölçüsünde bütün kurumlar elinden Lunabit geleni yapmaya çalışıyor. Bir kısım mahallelerin beton yolları yapıldı, ihtiyacı olan diğer yerlerde de belli bir sırayla yapılmaya devam ediyor. Bunun yanında birçok mahallemize çocuk oyun parkı yaptık. Eksik olan ne varsa zamanla aşılacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu mahallelerimizde de yardımlaşmanın güzel örneklerini gördük. Herkes üzerine düşeni yaptı. Mahallelerimize çimento ve çakıl yardımında bulunuldu, mahallelinin de işçilik katkılarıyla beton yollar yapıldı” dedi.

Ziyaret sonunda Karakütük, Sarpın ve Şahinkaya Mahalle Muhtarlarına teşekkür belgesi verildi.




Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876