Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

Bafra Devlet Hastanesine siyasi baskı mı var?
SİYASİ BASKI VAR MI?

Bafragazetesi.com haber sitesi tarafından Bafra gündemine bomba gibi düşen sahte reçete skandalı haberinde yetkililerin sessizliği 'Başhekime siyasi baskı mı var?' sorusunu gündeme getirdi.

YETKİLİLER SESSİZ

Geçtiğimiz hafta Bafragazetesi.com haber sitesi tarafından 'Bafra Devlet Hastahane'sinde sahte imza skandalı' başlığı ile gündeme getirilen haber ilçede ve Samsun'da büyük yankı uyandırmış, işin içinde Bafralı bir siyasetçinin yeğeninin olduğu haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu haberin yayınlanmasın'dan 1 hafta geçmesine rağmen Bafra Devlet Hastahanesi'ne yeni atanan Başhekim Mehmet Kılınç'ın konuyla ilgili hiç bir açıklama yapmaması ise üzerinde 'Siyasi baskı mı var' sorularını gündeme getirdi.

KILIÇ'A BASKI VAR MI?

Yetkililerin konuyla ilgili şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmazken, AK Parti'de bir dönem hem ilçe başkanlığı hem de geçtiğimiz seçimlerde aynı partiden milletvekilliğine aday adayı olan siyasetçinin yeğeni olan H.S'nin sahte imzayla yazdığı yeşil reçeteli ilaçların Bafra'da bir çok kişinin başını ağartmasından endişe duyulduğu ifade edildi. Samsun Eski Sağlık İl Müdürü olan ve kısa süre Matrixbet önce Bafra Devlet hastahanesi'ne başhekim olarak atanan Mehmet Kılınç'a ise siyasi kanattan baskı olduğu da gelen haberler arasında yer alıyor.

İŞTE O İDDİALAR...


Bafra Devlet Hastahanesi'nde sahte imza skandalı

BafraGazetesi'nin haberine göre işte o iddialar,"Bafra Devlet Hastahanesi'nde doktor sekreterliği yapan H.S adlı kişinin doktor imzasını kullanarak Yeşil reçeteli ilaçları sahte imza kullanarak vermesi şaşkınlık yarattı. 

AK Partili Eski bir ilçe başkanı ve geçtiğimiz dönem milletvekilliği seçimlerinde Bafra'dan milletvekili aday adayı olan ünlü bir siyasetçinin aynı zamanda yeğeni olduğu öğrenilen H.S'nin uzun zamandır bu yöntemle kendisinden yeşil reçeteli ilaç isteyen kişilere sahte imzayla reçete yazdığı öğrenilirken, konu ilgili Bafra Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi. 

H.S adlı kişinin tüm uyarılara rağmen sahte imza kullanarak yeşil reçete yazması ise Bafra Devlet Hastahanesi'nde infial yarattı.

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yiğit 8 yıl önce

yazık herşey siyasi acaba gariban birisi bunu yapsaydı kesin cezaevine düşerdi

Avatar
ebr 8 yıl önce

Bafrada kimse görevini yapmıyor çok yazık

Avatar
ahmet 8 yıl önce

acaba bu olayı bir fakir kişi yapsaydı ne olurdu,adamın dayısı var, olayı ört bas mı ettiriyr.Yetkililer görevini yapmıyor.