Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

BAFRA`DA VAKIF İŞHANINDA YIKIM DEVAM EDİYOR
banner852
T.C Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bafra Vakıf İş-Hanı Yapım Projesi Cezzar İnşaat Grubu Tarafından yıkımına başlanmıştı.
Bafra’nın en eski iş-hanı olma özelliğini elinde bulunduran Cumhuriyet Meydanı, Çarşı Camii karşısındaki Vakıf İş-Hanı’nın yıkım çalışmaları başlanırken, bazı vatandaşlar ise yıkımdan son görüntü ve fotoğraf alma telaşına düştü.Eski Bafra Vakıf İşhanının ykımı sırasında ortaya savaştaki binaların görüntüsünü anımsattı.Vatandaşlar gerçekten bu Jojobet bina hem iyi olayan görüntüsünden dolayı,hem de depreme dayanıklı olmadığından dolayı yetkililerin  yıkım kararı almaları tam isabet olmuş.  

Bafra Vakıf İş-Hanı’nın eski oluşu, bina’nın yaşlanmış olmasından dolayı, yıkım kararı alınmıştı. Vakıflar Bölge Müdürlüğü yıkılan bina’nın yerine, yenisinin yapılacağı ve daha modern ve güzel bir görüntüye sahip olacağını vurguladılar.

Anahtar Kelimeler:
BafraBafra Vakıf Işhanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876