Öne Çıkanlar Salı Samsun Tabip Odası
banner797

Başkan Yılmaz : Samsun spor şehri
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, boks ve judo federasyonları başkanlarını makamında ağırladı. Başkan Yılmaz'a spora verdiği önemden dolayı teşekkür eden Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç daha önce İstanbul'da yapılması planlanan Boks Avrupa Şampiyonası elemelerinin Samsun'da yapılmasını istediklerini ve bunu da gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirtti. Nisan ayında Samsun'un ev sahipliği yapacağı bir diğer turnuvanın ise Judo Turnuvası olacağı, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal'da Başkan Yılmaz'ın her turnuva öncesinde yanlarında olduğunu belirterek, teşekkür etti.  


Büyükşehir Belediyesi'nin judo branşının alt yapısına önemli katkı sunduğunu söyleyen Başkan Uysal, "Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a çok teşekkür ediyoruz. Verilen destek ve katkılar nedeniyle Samsun Türkiye şampiyonalarında her zaman büyük başarı gösteriyor" şeklinde konuştu.  


1-3 Nisan tarihleri arasında yapılacak judo turnuvası ve 8-18 Nisan tarihleri arasında yapılacak boks şampiyonası için kurmaylarına talimat vererek şehrin her yönüyle şampiyonaya hazırlanmasını isteyen Başkan Yılmaz, "Samsun 19 Mayıs şehri. Spor şehri. Bu nedenle Samsun'da yapılacak her türlü sportif faaliyet için daima elimizi taşın altına koymaya hazırız. Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdiği hizmetlerle spor ve sporcunun her zaman yanındayız" dedi.  


Ziyaretlere Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç,Türkiye Boks Federasyonu Genel sekreteri Mustafa Küçük,Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal,iş adamları Galip Asal, Recep Asal,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak ile judo ve boks federasyonları yönetimi katıldı.


 


Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Spor şehri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.