Öne Çıkanlar Samsun İl Jandarma Komutanlığı
banner798

Beşiktaş'ta yangın faciasında ölü sayısı 29'a çıktı

Habertürk muhabir Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, başlatılan soruşturma kapsamında 2’si işyeri işletmecisi olmak üzere 6 kişi gözaltına alınmıştı.

Sürdürülen soruşturma kapmasında tadilat işi yapan firmanın sahibi Ç.A.(43) ve mobilyacı E.E.(40)’de gözaltına alındı. Mobilyacı E.E.’nin kasten yaralama suç kaydı olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede önlem aldı. Binanın kulüp olarak kullanılan eksi 1 ve eksi 2. katındaki yangına itfaiye ekipleri 31 araç ve 86 personelle müdahale etti.

Hayatını kaybeden 29 kişiden 20'sinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri çevredeki hastanelerin morguna kaldırıldı. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’nin morgu önünde ölenlerin yakınları teşhis için beklerken, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri morg önünde güvenlik önlemi aldı.

Bazı aile yakınları da sinir krizi geçirdi.

Yaralıların kaldırıldıkları hastanelerde tedavileri sürerken cenazelerden 20'si Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yapılan soruşturmada iş yeri ortakları M.M.C.(45) ve Ş.Ş.(49) ile mesul müdür İ.Ş.(59) iş yeri muhasebecisi S.A.(39), işletme müdürü A.A.P. (26) ile tadilatla ilgili metal işleri sorumlusu K.E.(43) sorgulanmak üzere gözaltına alınarak emniyette götürüldü. Yapılan ilk incelemelerde

gözaltına alınanlardan işletme müdürü İ.Ş. ve A.A.P ile iş yeri ortağı Ş.Ş.’nin ‘kasten yaralamadan’, İş yeri muhasebecisi S.A’nin da cinsel tacizden suç kaydı çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Beşiktaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.