Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner797

Beyaz Ay Derneği Başkanı Ayva, Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti

Yürüttükleri ulusal bir projeyle ilgili gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz, Ayva'ya kentin sosyo kültür yapısı, gelenek ve görenekleri hakkında bilgi verdi.



AK Parti eski milletvekili ve Türkiye Beyaz AY Derneği Başkanı Lokman Ayva, Beyaz Ay Samsun Şube Başkanı Mehmet Akbulut ile bedensel engelli dernek yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret eti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Lokman Ayva, eğitimden, istihdama, spordan, sağlığa yaşamın her alanındaki engelleri kaldırmak adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde yürütülen 'Aşmak İçin Hareket' projesi hakkında Başkan Yılmaz'a bilgi verdi. Samsun'daki engelli vatandaşlar için ne tür hizmetler yapılması konusunda da istişare yapılan görüşmede Ayva, Başkan Yılmaz'a derneklerinin önerilerini arz etti. Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Ayva, Samsun'daki engelliler için güzel haberleri olduğunu belirterek, bunları Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın açıklayacağını kaydetti.



Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da desteklediği 'Aşmak için Hareket' projesi, engelli bireyler ile engelsiz bireyleri tanıştırmak, 100 bin engelli ile 100 bin engelsiz bireye spor yaptırarak birlikte olmalarını sağlamayı hedefliyor.











Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.