Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner867

Bu bayrak inmez, bu ezanlar dinmez
banner852

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret ederek taksici esnafının sorunlarını dinledi.

Yıldırım,yapılan operasyonlarla ilgili yaptığı konuşmada geri adım atılmayacağını, son terörist temizleninceye kadar devam edeceğini belirterek, “Bu bayrak inmez, bu ezanlar dinmez “ dedi.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperati ziyareti sırasında gazetecilerin sorusu üzerine açıklama yapan Binali Yıldırım şöyle konuştu:

“Bu bayrak inmez bu ezanlar dinmez. Bu bağımsızlık yolunda, bu millet yolunda, bu dava yolunda asla zerre kadar tereddüt yok, geri adım yok. Bu ülke topraklarından son terörist de temizleninceye kadar bu operasyonlar aynen devam edecek. İçeride dışarıda bunların arkasında kim olursa olsun. Bizim dostluğumuz ne kadar güvenliyse düşmanlığımızda o kadar şiddetlidir. Allah hepimizin yardımcısı olsun“
Bakan Yıldırım yapımı devam eden 3. havalimanı inşaatının ilerleme hızına ilişkin bir soru üzerine ise "Havalimanı'ndaki çalışmalar iyi gidiyor. Hatta planlananın önünde diyebilirim. Bildiğiniz gibi 90 milyonluk ilk bölümü 2018'in Asyabahis ilk çeyreğinde açılmış olacak. Buna uygun olarak iş takvimi devam ediyor. İkinci üçüncü etaplar yapıldığında 'Büyük İstanbul Havalimanı' dünyanın en büyük havalimanı olma ünvanına sahip olacak. Bu havalimanı ile birlikte havacılıkta Türkiye Avrupa'nın, Kafkasların, Kuzey Asya'nın, Afrika'nın ve Orta Doğu'nun merkezi haline gelecek" diye cevapladı.

“HAZIRLIK İÇİN İLAVE SÜRE VERDİK"

3. köprü bağlantı yolları ihalesinin ertelenmesine ilişkin bir soru üzerine Bakan Yıldırım, “İhale ertelendi doğru. İki ay kadar erteleme var. Sebebi şu; firmalardan yoğun bir istek var. Hazırlık çalışmalarını tamamlayamadıkları için bize müracaat ettiler. Biz de bu müracaatları yerinde bulduk. İlave süre verdik. Amacımız daha çok katılım sağlamak daha çok rekabet oluşmasına imkan vermek. Artık iş yapacağız, bu işi yaparken eğer ilgilenenlerin taleplerine duyarlı olmazsak onlara olumlu karşılık vermezsek yapacağımız işin kimseye bir faydası, hayrı olmaz" diye konuştu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım daha sonra şehit cenaze törenine katılmak üzere havalimanından ayrıldı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Anahtar Kelimeler:
Binali Yıldırım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876