Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Canik Gençlik Meclisi toplandı
 Toplantıda, gençlerin ihtiyaçlarına uygun projelerin hayata geçirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Canik Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin toplantısı Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan koordinesinde ve Eş Başkan Mehmet Akif Çıplak başkanlığında yapıldı. Meclis üyelerinin Gençlik Meclisi çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduğu toplantıda aylık çalışma planı ve planın hayata nasıl geçirileceği konusunda kararlar alındı. Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, "Gençlerin şehir yönetiminde karar alma mekanizmalarına Deneme Bonusu katılmaları, gençlik ve kentle ilgili sorunların çözümünde aktif rol almaları, kentsel kimlik ve aidiyet bilincini geliştirmeleri, şehirde yaşayan gençlerin ihtiyaçlarına uygun projeleri hayata geçirmeleri, Gençlik Meclisimizin en önemli hedefidir" dedi.

Gençlik Meclisi Eş Başkanı Mehmet Akif Çıplak'da, "Gençler olarak hedefimiz, topluma öncülük edecek, inancımızı, kültürümüzü ve değerlerimizi geleceğe taşımaktır. Amacımız insanların hayatlarında fark yaratmak. Bizlerle fikir alışverişinde bulunup projeler yapmak isteyen tüm arkadaşlarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır" diye konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.