Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Canlı bomba'yı Hakim bıraktı, savcı yakalama kararı çıkardı
VAN Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı operasyonda, canlı bomba olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve daha sonra mahkeme tarafından serbest bırakılan şüpheli N.Ö. için savcılık yeniden yakalama kararı çıkardı.

Van'da bir süre önce tesilm olan bir PKK'lı ile bu PKK'lıya yardım eden 2 kişinin verdiği ifadeler doğrultusunda Van Cumhuriyet Başsavcılığı geniş kapsamlı soruşturma başlattı. Terör örgütü üyesi bir kişi ile Casinomaxi ona yardım eden 2 kişinin kentte canlı bomba eylemi gerçekleştireceği yönünde ifade vermeleri üzerine de operasyon yapıldı. Soruşturma kapsamında canlı bomba olduğu ileri sürülen N.Ö polis tarafından yapılan operasyonda gözaltına alındı.

MAHKEME BIRAKTI SAVCILIK İTİRAZ ETTİ

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan N.Ö. savcılık ifadesi sonrası tutuklama talebiyle mahkmeye sevkedildi. Mahkeme heyeti N.Ö.yü serbest bırakırken, Cumhuriyet Başsavcılığı karara itiraz ederek N.Ö. hakkında yakalama kararı çıkardı.

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
Van
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.