Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Cihan Haber Ajansı'nada kayyum atandı
İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine, Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye kayyum atadı. CHA'ya atanan kayyumlar, Zaman Gazetesi'ne atanan kayyumlarla aynı isimlerden oluştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye de kayyum atanmasını talep etti. Başvuruyu değerlendiren İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği, Sezai Şengönül ile avukatlar Tahsin Kaplan ve Metin İlhan'ın, Cihan Casinoslot Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye

kayyum olarak atanmasına karar verdi.

Hakimlik, atanan kayyumların, Zaman Gazetesi'nin de içinde bulunduğu Feza Gazetecilik A.Ş.'ye atanan kayyumlarla aynı olduğuna, bu nedenle yeni bir ücret takdirine yer olmadığına hükmetti.

Mahkeme, kayyum olarak atanan kişilerin derhal toplanarak, Yönetim Kurulu Başkanı'nı kendi arasından seçmesine karar verirken, şirketin faaliyetlerini yönetmeyi derhal devralmalarına hükmetti.

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
HaberKayyum AtandıCHA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.