Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner798

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır

Başbakan Davutoğlu Twitter adresinden Kılıçdaroğlu'nun bugün CHP grup toplantısında yaptığı konuşmayı eleştirerek, "Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir. Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır. Geride hakaretleri dışında hiçbir şey bırakmamış olacak bu siyasinin varlığını gelecek nesiller hatırlamak dahi istemeyecektir. Kaldı ki seviyesizlik, hakaret ve operasyonla genel başkan olmanın dışında hatırlanacak hiçbir şey de yapmamıştır. Bu terbiyesizliğe her şeyden önce CHP'li kadınların tepki göstermesini bekliyor ve sözlerini aynen kendisine iade ediyorum" ifadelerini kullandı. 

KILIÇDAROĞLU 'AİLEDEN SORUMLU BAKAN DA BİRİLERİNİN ÖNÜNE YATMIŞ Betticket KONUŞMUYOR' DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bugünkü grup toplantısında Karaman'daki 'çocuk istismarı'na değinerek şöyle konuşmuştu: "Karaman'daki çocuk istismarından sonra Türkiye'nin dört bir yanında olaylar patladı. Bunlar sabah akşam Müslümanlıktan, dinden, imandan bahsediyorlardı. Bu çocukları bu yoz kültüre siz nasıl hangi gerekçe ile teslim ettiniz? Vakıfları savunuyorlar. Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Bu çocuklar yasa dışı burada nasıl kaldı? Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden Sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor? Siz izin vermediyseniz nasıl açıldı? Bu işlerin baş sorumlusu Milli Eğitim Bakanı niye konuşmuyor? Niye sapıklara teslim ediyorsunuz çocuklarımızı. Yoz bir kültür içinde gidiyoruz"

Anahtar Kelimeler:
AnkaraBaşbakan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.