Öne Çıkanlar Samsun 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner797

Evi yanan aileye geçmiş olsun ziyareti
Bafra Kaymakamı Halis Arslan Ozan Mahallesinde Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti.

Bir hafta önce ilçe merkezine 25 kilometre mesafede bulunan Ozan Mahallesi’nde ikamet eden Yaşar Demir’in ailesiyle beraber kaldığı evde çıkan yangın sonucunda canlarını zor kurtarırlarken, evde maddi hasar meydana geldi. Bafra Kaymakamı Halis Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Arıkan ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ile Ozan mahallesine giderek evi yanan Demir ailesine geçmiş olsun dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “ çıkan yangın sonucunda evini kaybeden Demir ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. İlk öncelikle ne yapılması gerekiyorsa gıda ve maddi yardımda bulunduk. Yapılan incelemeler sonucunda ne gerekiyorsa imece usulü ile Demir ailesine yardımlar yapılacaktır. Bu acının son olması diliyorum” dedi.

Evi yanan üç çocuk babası Yaşar Demir, Pasgol “ bir hafta önce çıkan yangın sonucunda evim kül oldu. 9 yaşında, 6 yaşında ve 25 günlük 3 çocuğum var. Evde 5 kişi kalıyorduk. Evimiz ocağımız her şeyimiz yandı, ayakkabılarımızı bile alamadık. Yangın gece geç saatlerde meydana geldi. Yoğun kar da vardı. Komşularımız çaba gösterdiler ama yangın rüzgarın da etkisiyle bir an da büyüdüğü için kendimizi dışarı zor attık. Çok kötü bir şey, Allah kimseye yaşatmasın. Çok mağdur durumdayız. Geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kaymakamımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.