Öne Çıkanlar Sevdamız Samsun Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
banner798

FETÖ/PDY operasyonları!.. Gözaltı ve tutuklamalar var!
ADIYAMAN'DA FETÖ/PDY OPERASYONUNA 2 TUTUKLAMA

Geçen salı günü polis ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Adıyaman'ın yanı sıra Şanlıurfa, Kayseri ve Mersin'de eş zamanlı operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 14 şüpheli, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından 8 şüpheli serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye çıkarılan 6 kişiden 4'ü adli kontrol şartıyla salıverildi, 2 kişi ise tutuklanarak cezaevine konuldu.
Mahir ALAN / ADIYAMAN (DHA)

GAZİANTEP’TE 6 ADRESE FETÖ/PDY BASKINI: 6 GÖZALTI

GAZİANTEP’te, Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında bazı derneklerin de bulunduğu 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi, 6 kişi Cratosslot gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla örgüte finansal destek sağladıkları iddiasıyla; Kimse Yok mu Derneği, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği, Güneydoğu Sanayici İşadamları Federasyonu binaları ile bir fabrika ve 2 firmaya operasyon düzenledi.

Eş zamanlı operasyonda dernek binaları ile işletmelerde arama yapıldı. Polisin yaptığı aramalarda adreslerdeki çok sayıda belgeye ve bilgisayarlara incelenmek üzere el konuldu. Polisin yaptığı baskınlarda hakkında gözaltı kararı bulunan 7 kişiden 6'sı yakalandı. 1 kişiyi arama çalışmaları sürerken, gözaltına alınan 6 şüpheli ise sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Anahtar Kelimeler:
GaziantepTutuklama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.