Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Geçmişten Günümüze Bafra fotoğraf sergisi

Bafra Gençlik Spor Merkezi`nde "Geçmişten Günümüze Bafra" isimli fotoğraf sergisi Açıldı. Bafra`nın Efsane isimlerinden olan Kemal Kopuz`un arşivinden fotoğraf serginse ilgi yoğun oldu.

Açılışta konuşma yapan Kemal Kopuz; “Bu fotoğraf sergimin iki amacı var. Birincisi yeni çıkacak albümün tanıtımı, ikicisi ise Bafra’dan da bu işlere hevesli genç bir nesil yetişmesi Ben artık 81 yaşındayım ve Bafra’yı çok seviyorum. 7 kitabım da Bafra içindir. Bunların hepsi amatörce yapılmıştır, para karşılığında yapılmamıştır.bu sergideki resimler benim değildir. Bu resimler hepimizindir. Bafra`nın resimleridir. Bu resimlerin sahibi Bafra`dır. Bu güne kadar çıkardığım kitaplarıma destek veren Turgut Aydıner`e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Betvole />
Açılışta Belediye Başkanı Zihni Şahin de kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında bu sergiyi ilçenin geçmişine ait hassas bir çalışma olarak değerlendiren Başkan Şahin, Kemal Kopuz’a teşekkür ederek şunları söyledi:

"Bafra'ya karşı bu kadar hassas davranmasından dolayı Bafralılar adına kendisine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Belli bir birikim sağlamışsınız. Sizler böyle devam edin, bizler de destek olalım"dedi.

Bafra`nın Tarihini ortaya koyan resim sergisinde bir çok katılımcı katılarak Bafra Nostaljisi yaşadılar. . Sergide, Kemal Kopuz'un 1889 yılından bugüne 5 bin fotoğraflık arşivinden özenle seçilen 150 fotoğraf yer alıyor.

Fotoğraflar, Gençlik Merkezi'nde 10 gün boyunca sergilenecek.

Anahtar Kelimeler:
BafraSergi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.