Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Jandarma Genel Komutanı, Samsun'da
Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi'yi Büyükşehir Belediyesi Amisos Restourant'ta Samsun Valisi İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Yaşin, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Albay Murat Özer, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Erol Tosun karşıladı.

İlbet /> Birlikte sabah kahvaltısı yapıldıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Orgeneral Mendi'ye Samsun ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Samsun'a daha önce de geldiğini ifade eden Orgeneral Mendi, Karadeniz şehirleri arasında Samsun'un milli mücadelenin başlangıç noktası olması sebebiyle kendisi için ayrı bir yere ve öneme sahip olduğunun altını çizdi. Kahvaltının ardından Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Mendi, İl Jandarma Komutanlığı'nı ve Samsun Valiliği'ni de ziyaret etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.