Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner798

Kadın teröristlerin kimlikleri belli oldu
 Bayrampaşa'da çevik kuvvete saldırı düzenleyen kadın teröristlerin kimlikleri belli oldu.

Emniyet kaynaklarından verilen bilgiye göre, saldırıyı Berna Yılmaz ile Çiğdem Yahşi gerçekleştirdi. İki kadın teröristin terör örgütü DHKP-C üyesi olduğu kaydedildi.

ÇEVİK KUVVET'E SALDIRAN KADIN TERÖRİST "PARASIZ EĞİTİM İSTİYORUZ" EYLEMİ YAPMIŞTI

Bayrampaşa'da Çevik kuvvet'e yönelik silahlı ve bombalı saldırıyı gerçekleştiren, daha sonra saklandığı eve düzenlenen operasyonda öldürülen Berna Yılmaz'ın 2011 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Roman açılımı' toplantısında 'Parasız eğitim istiyoruz. Alacağız.' yazılı pankart açan Dumanbet iki öğrenciden biri olduğu ortaya çıktı. Yılmaz eylem sonrası tutuklanmış, 20 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılmıştı. Berna Yılmaz cezaevinden çıkışında halaylarla karşılanmıştı.


BERNA YILMAZ'IN AİLESİ İSTANBUL'A GELDİ

Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet'e yönelik silahlı ve bombalı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra, saklandığı eve düzenlenen operasyonda öldürülen terörist Berna Yılmaz'ın ailesi Kıbrıs'tan İstanbul'a geldi.

Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 21.00'de İstanbul'a gelen Berna Yılmaz'ın babası Yusuf Yılmaz ve annesi, Atatürk Havalimanı'nda birkaç kişi tarafından karşılandı.

Yılmaz ailesi, daha sonra beraberindekilerle birlikte Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.