Öne Çıkanlar Traktör devrilmesi afyonkarahisar
banner797

Karadeniz'in cömertliği bol ve Bereketli
BAFRA BALIKÇIMDA BALIK ÇEŞİTLERİ BİTMEK DÜKENMEK BİLMİYOR

Samsun un İlçesi bafra da Beşyol mevkiğinde faaliyet gösteren Balıkım Balık Evinde balık çeiştleri bol şekilde tezgahları süslemeye devam ediyor.

Balıkçım işletme sorumlusu Akif Gümrükçü;bu sene balık çeşitlerinin bir kaç çeşit hariç herhangi bir eksilme olmadı.Karadenizin cömertliği,bolluğu ve bereketi her sene olduğu gibi bu senede hem biz balıkçılar ve hemde vatandaşın yüzünü güldürdü.Geçmiş yıllar da olduğu gibi bu sene de Karadenizin balıklarına olan talep bir önceki yıllara nazaran artığından ötürü balık fiyatlarında her Pashagaming hangi bir esneme olmamıştır.Bu vatandaşlar tarafından balığın kıt olduğu izlemini vermektedir.

Balık çeşitlerine fazla rağmet olmadığından dolayı fazla tutulan balıklar buzahaneye götürüldü.Bu sene en çokta vatandaş malesef fazla rağmet göstermediğnden dolayı yerli hamsi de sıkıntı yaşandı.

Şu an balık tezgahlarımızdaki çeşitlerimiz Yerli hamsi 7 tl,Mezgit 5 tl,Büyük boy Mezgit 15 tl, İstavrit 10tl,Sargan 15 tl,Tırsi 7tl,Palamut tane 7.50kruş,Torik 10tl,Uskumru 4 tanesi 10tl,Deniz somonu 15 tl,Deniz Kefali 10tl,Alabalık tane 3 tl,Deniz Levrek 20tl,çipra 22tl,Büyük boy Barbun 15,küçük boy barbun 7 tl,Çinakop sarı kanat 20tl,Kalkan 60tl,sazan 12 tl den satılıyor.Kırmızı Etin fiyatı aldı başını gidiyor.Sağlık deposu olan balık fiyatlarında ise her bütçeye göre fiyat var diye konuştu.

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.