Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladı
banner852

6'lı Masa toplantısına ev sahipliği yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, saatler süren görüşmenin ardından Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu duyurdu. Adaylığı ilan edilen Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi istişare ve uzlaşıyla yöneteceğiz.

Parlamenter sisteme geçiş sürecinde diğer partilerin Genel Başkanları Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacaktır. Hiç kimse merak etmesi ahlakın ve adaletin iktidarını hep birlikte kuracağız." dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından 6'lı Masa'ya geri döndü.6 lider Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya eksiksiz katıldı.

Saatler süren görüşme sonrası Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın adayını resmen ilan etti. Karamollaoğlu, "Bugün burada bir araya gelmemizin sebebini biliyorsunuz.

Bu toplantılarımız neticesinde aldığımız kararı sizlere duyurmayı görev adlediyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayımız. Seçimlerin ardından kendisine başarılar temennisinde bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Kemal Kılıçdaroğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876