Öne Çıkanlar Samsun bafra

Kırıkkale MKE Müdürü tutuklandı!
 MAKİNA ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

MKE Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi, polis tarafından bugün gözaltına alındı. Tanrıverdi, getirildiği Ankara Adliyesi'nde savcıya verdiği ifadenin Oleybet ardından, 'Rüşvet' ve 'Devlet sırlarından yararlanma, devlet hizmetlerine sadakatsizlik' suçlamasıyla tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Tanrıverdi, tutuklanarak cezaevine kondu.

Tanrıverdi'nin geliştirilen yerli piyade tüfeğine ilişkin sırları, 200 bin lira ve 300 bin dolar karşılığı satmaya çalıştığı iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan 7 ay önce

Uçak yapıyoruz, kapatılıyor
Petrol buluyoruz kapatılıyor
Araba yapıyoruz sabotaj oluyor
iha siha yapıyoruz, cumhuriyet halt partisi , iktidara gelirsek ihaların sihaların yapını duracağız diyor.
Daha saymama gerek Yok herhalde .
Sonra bütün projeler liyakatli laik şerefsizler tarafından dış ülkeye servis ediliyor , bizlerde , elin gavuru yapıyor ve kardeşim diyor ve bir mahalle kadar düşünen aklımızla siyaset yapıyoruz. 1931 yılında 40 ton Osmanlı arşivi Bulgaristan'a hurda kağıt diye satılıyor