Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Liseliler teröre karşı bilgilendirildi
banner852
SAMSUN İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele şubesi ve Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen konferansta lise öğrencilerine terör ve terör örgütü üyelerin gençlere yönelik yasadışı faaliyetleri konusunda bilgi verildi.

Samsun'un Havza İlçesi'nde Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele şubesi ve Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde lise öğrencilerine yönelik 'gençlik ve güvenli gelecek' konulu konferans düzenlendi. Konferansta görevli polis memuru Tunay Akşit tarafından öğrencilere terör ve terör örgütü üyelerin gençlere yönelik yasadışı faaliyetleri konusunda Casinomaxi bilgi verildi. Öğrencilere terörün tanımı ve ülkeye olan zararları, terör örgütlerinin nasıl eleman kazandıkları, gençliğin psikolojik sorunları, ayrımcılığın ülkeye olan zararları, milli birlik ve beraberliğin önemi anlatıldı. Yapılan çalışmanın önemini anlatan Polis memuru Tunay Akşit, "Emniyet olarak suç ve suçlularla mücadele etmek görevimiz.

Asayişi ve huzuru sağlamamız görevimiz, fakat bunu yaparken toplumdaki vatandaşlarımızla ve öğrencilerimizle el birliği halinde çalışma yapmamız gerektiğini biliyoruz. Çünkü biz onlar için burada varız. Terör örgütlerinin elaman ihtiyacını gençleri kandırarak yapmaktadır. Bu kapsamda gençlerimiz terör ve terörün doğuracağını sonuçları öğrenmeleri amacıyla Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Terörle mücadele ekiplerimiz ile birlikte seminerler vermeye başladık" şeklinde konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876