Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Marketler zincirine bomba atıldı
 MERSİN'de bir marketler zincirinin 3 şubesine PKK yandaşları aynı anda el yapımı patlayıcı maddelerle saldırı düzenlendi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerlerinde maddi zarar meydana geldi.

Olay, akşam saatlerinde Siteler, Gündoğdu ve Hal mahallelerinde meydana geldi. Kentin farklı noktalarında korsan gösteri yapan PKK yandaşları, bir marketler Restbet zincirinin 3 şubesine aynı anda el yapımı patlayıcı madde attı. İçerisinde müşterilerin olduğu sırada marketlere, çivi ve bilyelerle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı atan maskeli saldırganlar, gecenin karanlığından faydalanarak olay yerinden kaçtılar. Saldırılarda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi. Olaylar nedeniyle bölgedeki güvenlik önlemlerini arttırıldı. Bomba imha uzmanı polislerin olay yerinde inceleme yapamasının ardından marketlerdeki güvenlik kamerası görüntülerini alan polisler, saldırganların belirlenip, yakalanması için soruşturmaya devam ediyor.

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
Marketler Zinciri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.