Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Milletvekili Köktaş, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı

Milletvekili Köktaş: "Ülkemiz vahim bir terör saldırısıyla bir kez daha karşı karşıya kalmıştır. Kandan ve kaostan beslenen terör, Ankara'da masum insanlarımızın canına kıymıştır. Terör örgütleri ve arkasındaki karanlık odaklar bilsinler ki; Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Hain saldırılarla ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozamayacaklar.



Türkiye Cumhuriyeti Devleti teröre karşı asla boyun eğmeyecek, ismi ne olursa olsun tüm terör örgütleri ile kararlı mücadelesinden taviz vermeyecektir

Milletimiz de geçmişte olduğu gibi bugünde, teröre ve teröre destek verenlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde duracak, tek vücut olacaktır.

Birliğimize, kardeşliğimize, huzur ve güvenliğimize yönelik yapılan bu insanlık dışı terör saldırısını bir kez daha şiddetle lanetliyor, menfur saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve aziz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralıları da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.