Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

Murzioğlu’ndan terör saldırısına kınama
 SAMSUN Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı üzerine bir kınama mesajı yayımlayarak, "Terörle beslenenler ve onları destekleyen iç ve dış mihraklar asla hedeflerine ulaşamayacak" dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, dün akşam Ankara'da 28 kişinin ölümü ve 61 kişinin de yaralanmasına neden olan bombalı terör saldırısını yayımladığı mesajla sert bir dille kınadı. Yapılan saldırının ülkemizin birlik ve beraberliğinin hedef aldığını belirten Başkan Murzioğlu, "Terör kalleş ve çirkin yüzünü bir kez daha Ankara'da ortaya çıkardı. Alçakça, haince yapılan saldırı hepimizin ciğerini yakmıştır. Acımız kelimelerle tarif edilemez. Ülke olarak hep beraber bu çirkinliklerin ve aşağılık saldırıların karşısında duracağız. Vicdanlar, terörden Betpas medet umanların insanlık dışı saldırılarını affetmeyecektir" şeklinde konuştu.

Terörün her türlüsünü lanetlediklerini söyleyen Başkan Murzioğlu, "Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumak zorundayız. Herkes bilmelidir ki; terörle beslenenler ve onları destekleyen iç ve dış mihraklar birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacak, aksine bizi daha da sıkı birbirimize bağlayacaktır. Geçmişte pek çok zorlu ve çetin imtihanı sabır, metanet, sağduyu, basiret, sükunet ve azimle aşmış olan milletimiz, hain saldırılardan medet umacak kadar alçalan düşmanlarımızın oyunlarını Allah'ın izniyle tek yürek olup boşa çıkaracaktır. Bu saldırı cana kıymanın ötesinde, devletimizin terörle mücadele kararlılığını artırmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. Bütün varlığımızla devletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin yanındayız.Terör ve terörden medet umanları bir kez daha kınıyorum. Samsun iş dünyası adına, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.