Öne Çıkanlar Dayandı futbolcu Aşkın Yeter
banner798

Öğrenciler, sahili temizledi
Samsun Osman Gazi İmam Hatip Ortaokulu Çevre Kulübü öğrencileri, Atakum sahilinde temizlik yaptı. Yeşil doğa ve temiz çevre sloganıyla birçok çalışma gerçekleştiren kulüp öğrencileri, Atakum İlçesi Adnan Menderes Bulvarı'nın giriş kısmından başlayarak sahil boyunca kumsala atılan çöpleri topladı.

Osman Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Fatma Seven ve öğretmenleri Deniz Turan Tunç ile Murat Öztürk'le beraber sahilde kapsamlı bir temizlik çalışması yapan öğrenciler, yiyecek Milanobet ve içeceklerinin ambalajlarının kumsala atılmasına tepki göstererek, "Ortak kullanım alanımız olan sahillerimizin çöplüğe dönmesinin tek sebebi sorumsuz vatandaşlarımızdır. Herkesi temiz çevre ve yeşil bir doğa için duyarlı olmaya davet ediyoruz. Yediğimiz, içtiğimiz şeylerin ambalajlarını çöpe atmak yerine çöp kutularına atalım" ifadelerini kullandı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.