Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Örnek Başkan Osman Genç halkı dinliyor
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her hafta Çarşamba günü düzenlediği Halk Günü uygulaması ile vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor.

Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu Halk Günü'nde vatandaşlarla doğrudan iletişim kuran Başkan Genç, istek, talep ve sorunlara da hızlı çözüm üretiyor. Başkan Genç ile yüz yüze görüşme imkanı bulan vatandaşlar, Başkan'a her türlü sıkıntılarını anlatırken, bazı vatandaşlar da yapılan çalışmalara teşekkür etmek için Halk Günü'ne katılıyor.

7/24 İLETİŞİM

Vatandaşların randevu almaksızın görüştüğü Başkan Genç, Halk Lidyabet Günleri ile yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmayı amaçladıklarını belirtti. Başkan Genç, "Aslında biz haftada bir kez halkımızla biraraya gelmemizin yanında, mahallelerimizde yaptığımız gezilerde, etkinliklerde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Ayrıca sosyal medyadan da halkımız bizimle iletişime geçebiliyor, sorunlarını anlatabiliyor. Yani Canik'te 7/24 Halk Günü yapıyoruz" dedi.

BİRLİKTE YÖNETİM

Şeffaf belediyecilik anlayışı gereği belediyenin kapılarını vatandaşlara her zaman açık tuttuklarını vurgulayan Başkan Genç, "Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve şehrimizi birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halk gününde görüştüğüm her vatandaşın derdine derman olmaya, sorunlarını, sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Bu güne kadar bu uygulamanın çok faydasını gördük, yüzlerce insanımızı burada ağırladık, kendilerini dinledik. Halk Günü uygulamamız devam edecek" diye konuştu.
 

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
Osman GençCanik Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.