Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yaban keçisi
banner798

Piazza'da 14 Şubat yoğunluğu
4-14 Şubat tarihleri arasında 1000 TL ve üzeri en yüksek alışverişi yapan çifte muhteşem hediyeler sunan Samsun Piazza AVM’nin Sevgililer Günü kampanyası yoğun ilgi görüyor.

Sevgililer Günü’nde sevdiğine muhteşem bir sürpriz yapmak isteyenler soluğu Piazza AVM’de alıyor. Samsun Piazza AVM’nin aşk kokan 14 Şubat kampanyası, Oleg Cassini’den sezonun yıldızlarından kırmızı bir abiye elbise ve Kiğılı’dan muhteşem bir takım elbise ile birlikte bu özel geceyi Anemon Milanobet Hotels’de romantik bir akşam yemeği ile taçlandırıyor.

Sadece Piazza Club üyelerinin katılabileceği kampanyada, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçileri, aynı gün içerisinde yaptıkları alışverişleri gösteren fiş ya da faturalarını alışveriş merkezinin açık olduğu saatler arasında danışmaya getirerek kampanyaya katılabiliyor. Henüz Piazza Club üyesi olmayanların üzülmesine gerek yok, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi danışma bankosundan ücretsiz olarak Piazza Club başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.

Samsun Anemon Hotels’de akşam yemeği ödülü kazanan talihli çiftin, 29 Şubat tarihine kadar hediyelerini almaları ve kullanmaları gerekiyor.

Anahtar Kelimeler:
Piazza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.