Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Samsun İçin Önemli Fırsat
banner852

 Canik Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa hedeflerine destek vermek amacıyla düzenlediği konferanslar serisinin ikincisi olan "Yeni Türkiye Yolunda Yeni Anayasa" konulu konferansa katılmak üzere Samsun'a gelen AK Parti MKYK Üyesi ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Şentop, Başkan Genç'in iyi bir belediyecilik örneği sergilemesinin yanında Yeni Türkiye'nin inşasına yaptığı katkının da çok önemli olduğunu söyledi.

 

YENİ TÜRKİYE'YE DESTEK ÖNEMLİ

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Eski İlçe Başkanı Av. Yılmaz Hocaoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Başkan Genç ile sohbet eden Şentop, "Canik'e daha önce de gelmiş ve Başkanımızın ilçede gerçekleştirdiği çalışmaları yakından görmüştüm. Başkanımız, Canik'te gerçekleştirdiği değişim ve dönüşümle AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneğini sergiliyor. Ancak daha da önemlisi Türkiye'nin geleceği için önemli olan yerel ve genel seçimlerde yaptığı katkılardır. Canik, Belediye Başkanımızın da büyük katkısıyla her zaman partimize çok büyük destek vermiştir. Şimdi ise Başkanımızın Yeni Türkiye'nin inşasında son derece önemli olan Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi Kalebet sürecine verdiği destek önemlidir" dedi.

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE KATKİ

Ülkenin geleceği için çok önemli bir süreç yaşandığını ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, "Biz gerek seçimlerde olsun, gerekse referandumlarda olsun, gece gündüz çalışarak her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın yanında olduk ve Türkiye'nin geleceğine katkıda bulunduk. Şimdi ise Yeni Türkiye Yolunda Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa sürecine katkı sağlamayı istiyoruz. Konferanslarla halkımızın Başkanlık Sistemi ve yeni Anayasa'nın gerekliliğini iyi anlamalarını amaçlıyoruz. Çünkü belediye olarak bizim görevimiz sadece yol, kaldırım, bina yapmak değildir. Yeni Türkiye'nin her bir vatandaşının enerjisine, heyecanına, en önemlisi katkısına ihtiyacı vardır" dedi.

KONFERANS SAAT 19.00'DA AKM'DE

Bu meselenin herkesi ilgilendirdiğine işaret eden Genç, "Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda ülkemizin ve milletimizin selameti için çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde destek vermeyi görev sayıyoruz. Onlar Yeni Türkiye'nin inşası için çalışırken, biz asla buna uzak kalamayız. Yeni Türkiye'nin inşasını uzaktan izleyemeyiz. Başkanlık Sistemi, Türkiye'nin tüm prangalarından kurtulmasının adıdır. Milletin Adamı’na destek amacıyla düzenlediğimiz bu konferanslar serisi, Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa olana kadar devam edecek. Tüm Samsunlu hemşehrilerimizi yarın (Cumartesi) saat 19.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek konferansa bekliyoruz" diye konuştu.

YOĞUN PROGRAM

Canik Belediyesi’nin düzenlediği Yeni Türkiye Yolunda Konferanslar Serisi için Samsun’a gelen Şentop, Cumartesi akşamı 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Yeni Anayasa konulu konferansa konuşmacı olarak katılırken, gün içerisinde ayrıca sabah saat 10.00’da Canik Kültür Merkezi’nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle biraraya gelecek ve saat 15.30’da Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan’ın da katkısıyla Hukuk Fakültesi’nde konferans verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876