Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Samsun’da hayallerini sahneye en iyi taşıyan İlkadım oldu
Türkiye genelinde düzenlenen ‘Gençlik Merkezleri Arası ‘’Hayallerini Sahneye Taşı ‘’ Skeç yarışmasının ilk etabı olan Samsun il Birinciliği mücadelesini İlkadım Gençlik Merkezi kazandı.



Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün casino sitesi Türkiye genelinde Gençlik Merkezleri arasında yaptığı ‘Hayallerini Sahneye Taşı Skeç il Birinciliği Yarışmasının ilk aşaması Samsun’da sona erdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen seçmelerde Fazıl Kadı Gençlik Merkezi , Atakum Gençlik Merkezi, İlkadım Gençlik Merkezi, Bafra Gençlik Merkezi ve 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nden toplam 7 grup, il birincisi olabilmek için sahnede tüm hünerlerini sergiledi. Ailelerin de ilgi gösterdiği skeç yarışması sonrasında İlkadım Gençlik Merkezi, jüriden en yüksek oyu alarak il birincisi oldu. İlkadım Gençlik Merkezi, elde ettiği birincilikle bu yıl Nisan ayında Samsun’da düzenlenecek bölge seçmelerinde Samsun’u temsil etme hakkı da kazandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.