Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Sevgililer Günü'nde en çok şaka malzemeleri satıldı
SAMSUN'da şaka malzemeleri satışı mağazanın sahibi Muhammet Çakar, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla önceki yıllarda hediyelik eşya sattığını, ancak bu yıl şaka malzemelerine ilginin daha çok olduğunu söyledi.

Merkez İlkadım İlçesi'nde 2009 yılından bugüne sahibi olduğu mağzada hediyelik şaka malzemeleri satan 34 yaşındaki Muhammet Çakar, bu yıl kutlanılan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Samsunluların en çok şaka malzemelerine ilgi gösterdiğini söyledi. Muhammet Çakar, şöyle Vegabet dedi:

"Ben 2009 yılından bu zamana kadar özel gülerde hep hediyelik eşya satıyordum. Ancak bu sevgililer gününde en çok rağbet şaka malzemelerine oldu. 50 kuruştan, 50 liraya kadar şaka malzemeleri satıyoruz. Genelde sevgililer gününde plaket ve kupa yaptırılıyor, fotoğraflı yapboz, antika eşyalar hediye olarak satılıyordu. Kırmızı gül fiyatlarının da 30 lira üzerinde olduğu günümüzde Samsunlular bu yıl Sevgililer Günün'de bizden en çok şaka malzemesi olarak tiyatro kanı, ağzı boyayan sakız, kaşıntı tozu, şaka bıçağı, uçan mürekkep ve sihirli yumurta satın aldılar. İl defa böyle bir Sevgililer Günü satışı yaptık."


Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.