Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner797

Silopi ve Cizre'de yaralar en kısa zamanda çalışacak
banner852
ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yol ve asfaltlama çalışmalarını kontrol eden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, iş makinesinin direksiyonuna geçerek çalışanlara hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Yılmaz, daha sonra Cizre'ye geçti.

Şırnak'ın Silopi ilçesine dün gece gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm kapsamında başlatılan yol açma ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. İlçenin Hastane caddesinde devam eden çalışmaları Ak Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Silopi Kaymakamı Savaş Konak, İl Emniyet Müdürü Celal Sel ile birlikte denetleyen Bakan Yılmaz, yolda rastladığı çocuklara oyuncak dağıttı, vatandaşlarla sohbet etti. Birçok iş makinesinin aynı anda çalıştığı yaklaşık 2 kilometrelik asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyen Bakan Cevdet Yılmaz, asfalt Betorder dökme makinesine çıkarak direksiyon başına geçti. İş makinesi operatörü ile hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Yılmaz, araçtan inerek kanal çalışmasını da denetledi. Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra karayolu ile Cizre ilçesine geçti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Silopi'nin ardından geçtiği Cizre İlçesi'nde, PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyonlarda mağdur olan vatandaşlarla bir araya geldi. Orhan Doğan Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Bakan Yılmaz, ilçe halkının sorunlarını dinledi. Terör olaylarında yaşanan tahribatların giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini anlatan Yılmaz, şu ana kadar Cizre'de 160 hasar tespitinin yapıldığını söyledi. İlçenin Cudi, Sur, Yafes ve Nur mahallelerinde zararların tespiti için yoğun çalışmanın devam ettiğini anlatan Yılmaz, yaraların kısa sürede sarılacağını belirtti. Ak Parti hükümeti olarak Cizre'ye her türlü yardımı yapmaya kararlı olduklarını ifade eden Yılmaz, Cizre halkına kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876