Öne Çıkanlar Resai Erden Lüksemburg
banner798

Sur'dan acı haber
 Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği kanas ile saldırısı sonucu ağır yaralanarak GATA'da tedavi gören uzman çavuş Yetkin Erşan şehit oldu.

Sur'da devam eden operasyonlarda 8 Şubat'ta PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği kanas ile saldırısı sonucu ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Erşan tedavi gördüğü Ankara GATA'da şehit oldu. Şehit Yetkin'in Hatay Payas nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "08 Şubat 2016 Pazartesi günü Holiganbet Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanan ve tedavisine GATA'da devam edilen bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 23 Şubat 2016 Salı günü saat 20.20'de şehit olmuştur. Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
Acı HaberDiyarbakırSur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.