Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Teşkilatlar Kapansada Süslü Sözünü Tuttu
MHP Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü, il teşkilatının kapanmasına rağmen verdiği sözü tuttu. Ömer Süslü ve yönetimi, Samsun'daki Ülkücü şehitlerin yakınlarını umreye gönderdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı olduğu dönemde ve sadece 1 yıl içinde birçok projesini hayata geçiren Ömer Süslü, il teşkilatının kapatılmasına rağmen verdiği sözlerin arkasında durarak projelerini tamamlamaya devam ediyor. Samsun'daki Ülkücü şehitlerin ailelerini umreye gönderme sözü veren Süslü, dün ilk kafileyi yolcu etti. Samsun'da Ülkücü şehitlerin yakınları dün Ömer Süslü ve yönetimi ile yakınları tarafından Samsun Çarşamba Havaalanı'ndan dualarla umreye yolcu edildi.

DAHA GÜÇLÜ GELİP YİNE GÖNDERECEĞİZ

İl başkanlığına gelmeden önce bu projeyi hayata geçirmeyi çok istediklerini belirten MHP Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü, “Gönül isterdi Betkanyon ki il başkanı olarak bu görevi yapalım. Ama nasip olmadı. Şehit ailelerimizin acısını dindirmesek de bir nebzede olsun gönüllerini hoş edebilmek istedik. İnşallah daha güçlü geri döndüğümüzde uygulamamıza devam edeceğiz. Her yıl şehit ailelerimizi umreye göndereceğiz. İnşallah Cenab-ı Allah bunun devamını nasip eder” dedi.

BU BİR BİRLİKTELİK OLUŞTURDU

Samsun’da yaklaşık 25 şehit ailesiyle görüştüklerine dikkat çeken Süslü, “İletişime girdiğimiz şehit ailelerimizden bazıları yaşlı oldukları için gitmek istemediler. Bazı ailelerimiz gittikleri için başkalarının gitmelerini istediler. Bazıları da ekonomik durumları iyi olduğu için başka ailelerin gitmelerini istediler. Bu da bir birliktelik oluşturdu. Şehit ailelerimiz inşallah kutsal topraklarda Türk İslam davasının muzaffer olması için de dua edecekler ve babalarının, ağabeylerinin, kardeşlerinin uğruna hayatlarını verdiği Türk İslam davasının iktidar olduğunu inşallah göreceklerdir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.